Cheesecake OREO

de mirela0911 in Prajituri, 10 Apr 2011 | 9625 vizualizari

 

Am pus ochii pe aceasta reteta de ceva vreme, dar tot nu aveam ce trebuia. Mai ales biscuiti OREO. Asa ca am folosit reteta Brandusei pt biscuiti si am executat-o. Si nu-mi pare rau ca am facut-o. E tare buna, doar e cu branza.

 

INGREDIENTE

  • 36 biscuiti OREO fara crema
  • 1/2 cup unt
  • 900g branza de vaca 
  • 1 cup zahar
  • 1 cup smantana
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 4 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake OREO:

Se incalzeste cuptorul la 160 grade.


Intr-o tava de aprox 33x22 cm (13x9 inch) se pune hartie de copt la capete sa fie putin mai lunga.


24 de biscuiti OREO se zdrobesc marunt. Un sfert de cup de unt se topeste si se amesteca cu biscuitii zdrobiti. Se intinde pe fundul tavii apasand bine cu o lingura.


Branza se bate cu zaharul pana se omogenizeaza. Adaugam smantana si esenta de vanilie si batem bine. Ouale se adauga cate unul, batand bine dupa fiecare. Biscuitii ramasi se rup in bucati si se amesteca usor cu crema de branza. Se toarna peste crusta. Se coace pt aproximativ 45-60 minute (in functie de cuptor) sau pana cand scobitoarea iese curata din mijlocul prajiturii. Se lasa la racit.


Intre timp ciocolata si restul de unt se pun pe foc si se amesteca pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se toarna peste prajitura. Se baga la frigider pt 4 ore dupa care se serveste. La mine a stat in frigi peste noapte.


Inainte de a taia prajitura se scoate din tava cu ajutorul capetelor de hartie mai lungi dupa care se portioneaza.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit doar jumate din cantitatile de mai sus.

2

Reteta originala este cu branza Philadelphia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake OREO" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adry88 1

01.06.2011, 10:50

bun

cornelia16_2002 1

27.02.2016, 09:27

cat e masura cup pt unt?

mirela0911 1

27.02.2016, 11:11

Cornelia, aproximativ 100-110 g unt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de mere cu branza