Cheesecake Oreo

de Lau in Dulciuri, 18 Ian 2017 | 701 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul lui Simona Calls

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 50 g ciocolata
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare
  • 1 lingura suc de portocala
  • 60 g smantana
  • 90 g faina
  • 30 g cacao
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 60 ml apa fierbinte
  • esenta de rom
  • Ganache de ciocolata
  • 300 g ciocolata
  • 200 g frisca
  • 2 linguri zahar
  • Oreo cheesecake
  • 500 g crema de branza
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 10 biscuiti oreo intregi
  • Oreo mousse
  • 1 plic gelatina
  • 120 ml lapte
  • 100 g ciocolata alba
  • 1 galbenus
  • 200 ml frisca
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita zaghar pudra
  • 4 biscuiti sfaramati
  • Decor
  • biscuiti oreo
  • frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Oreo:

Blat


Untul se mixeaza cu zaharul pana se obtine o crema, adaugam oul, sucul, esenta, ciocolata topita, ingredientele uscate amestecate, la final smantana, cu apa fierbinte.


Amestecam bine cu o paleta si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca foarte bine.


Intre timp pregatim Ganache de ciocolata


Intr-un vas, adaugam ciocolata rupta bucati, frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste.


Acoperim cu folie alimentara si dam la rece cateva ore.


Oreo cheesecake-


Branza o mixam cu zaharul pana devine cremoasa, adaugam ouale, smantana, vanilia, faina si omogenizam.


Turnam 1/2 din compozitie, asezam biscuitii, restul de compozitie in tava in care am copt blatul.


Asezam tava in alta tava mai mare, in care adaugam apa fierbinte.


Dam la cuptorul incalzit cca 20 min (sa treaca testul scobitorii.)


Lasam sa se raceasca la temperatura camerei.


Oreo mousse-amestecam galbenusul cu laptele fierbinte, esenta de vanilie, gelatina hidratata, ciocolata alba topita, frisca mixata, biscuitii sfaramati si amestecam bine.


Ansamblare-pe un platou, asezam blatul, adaugam 1/3 ganache de ciocolata-cheesecake cu oreo-mousseul oreo si dam la rece o ora.


Crema de ciocolata ramasa se incalzeste putin, dupa care imbracam tortul. Decoram cu frisca si biscuiti sau dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit ciocolata de menaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

19.01.2017, 09:40

Lau 1

19.01.2017, 12:39

kytz 1

19.01.2017, 18:16

Super! Ar merge 2 felii !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati