Cheesecake simplu

de marcela1979 in Prajituri, 30 Mar 2011 | 7255 vizualizari

 

am tot vazut la fete reteta si am zis sa vad si eu cum e si e bunnnnnnnn....

 

INGREDIENTE

  • pt.blat:
  • biscuiti 400 gr
  • 1 pachet unt de 200 gr
  • 6 linguri lapte
  • pt: crema:
  • branza de vaca 500 gr
  • frisca hulala 300gr
  • zahar 4 linguri
  • pt. decor:
  • frisca 200 ml
  • tort gelee rosu de la dr. oetcher
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Pt.blat: se sfarma biscuitii cum puteti,eu m am chinuit un pic ,se amesteca cu untul topit si cu 6 linguri de lapte .Intr-o tava am pus eu ,se pune hartie de copt ca sa pot sa o scot afara,se aseaza blatul de biscuiti si se preseaza bine,si se da la rece.Intre timp se face crema.

Branza de vaci se amesteca cu zaharul si cu frisca pana ajunge la o compozitie cremoasa.Se scoate tava cu blatul si se pune deasupra crema de branza si se da iar la rece.Frisca se bate bine si se pune deasupra prajiturii si se mai lasa la rece.Intre timp facem tortgelee dupa indicatii si se pune caldut peste prajitura si se lasa afara sa se raceasca apoi se da la frigider pentru vreo 2 ore .

Eu nu am lasat asa de mult ca deja ma asteptau prietenele  sa le dau .A fost buna ca nu ne mai puteam opri din mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

mamaieelena 1

29.03.2012, 19:13

La Multi Ani ,bucurii si impliniri

mirela0911 1

29.03.2012, 20:45

La multi ani fericiti si sanatosi!

marcela1979 1

29.03.2012, 23:33

va multumesc tuturor pentru urari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura si nectarine