Chefal în sos provensal

de elucubratiiculinare in Peste, 22 Apr 2013 | 3579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. chefal,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 ceapă,
  • 5 căței de usturoi,
  • 5 linguri de vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • 500 g roșii (sau o conservă),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal în sos provensal:

Se taie capul, coada și aripioarele de la fiecare chefal apoi se răzuiește ușor pentru a îndepărta solzii.


Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa tocată mărunt și se călește ușor. Adăugăm roșiile tocate, usturoiul tăiat feliuțe,vinul și pătrunjelul verde tocat mărunt. Condimentăm cu sare și piper sosul. Se pune sosul într-o tavă de Jena și se pun bucățile de chefal deasupra. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C. La jumătatea timpului, întorcându-se peștele.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal în sos provensal" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

22.04.2013, 19:30

Rocsi 1

22.04.2013, 22:32

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 15:02

Ce bine ți-a ieșit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume si sos de rosii picant