Salata de scrumbie

de adasev12 in Peste, 8 Noi 2013 | 1776 vizualizari

 

soacra mea face salata de scrumbie cruda, dar eu n-am indraznit ...asa ca am " copt-o" putin, in mirodenii...

 

INGREDIENTE

  • o buc scrumbie intreaga
  • o ceapa potrivita
  • 2-3 lg pasta de rosii ( eu am de casa, cu ceapa si busuioc)
  • patrunjel verde
  • pt marinarea scrumbiei:
  • 1 l apa
  • 2 foi de dafin
  • piper boae
  • o lg-ita oregano uscat
  • 3 lg otet balsamic sau otet aromatizat( eu am facut de mine)
  • 2-3 lg ulei ( indicat cel de masline)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de scrumbie:

Apa impreuna cu foile de dafin, boabele de piper, oregano si otetul se pun la foc si se dau in clocot


Intre timp se curata scrumbia, se taie capul si se lasa in jumatati.


Se ia de pe foc apa si se pune scrumbia in ea, se acopera si se lasa asa vreo 15-20 min. sa se patrunda cu aromele.


Se scoate apoi pe farfurie si dupa ce se racoreste putin se taie bucatele.


Se curata ceapa si se taie de asemenea marunt, se pune peste scrumbie, se adauga pasta de rosii si patrunjelul verde tocat.


Se amesteca usor.Eu nu am adaugat sare, scrumbia fiind sarata.


Se portioneaza in 2 farfurii si se pune uleiul peste ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de scrumbie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

08.11.2013, 23:41

babi5 1

09.11.2013, 08:45

Panacris 1

10.11.2013, 09:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton afumat