Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Stiti si voi probabil ca atunci cand prajim un peste congelat,nu mai scapam de miros in bucatarie;va dau un sfat incercat de mine si a dat rezultate.
Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;
lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;
in acest timp facem mujdeiul;
usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;
tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.
Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei
Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.
1
daca nu sunteti presate de timp,pestele poate sta in lapte mai mult
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult