Cherry thumprints

de vanilla in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 1327 vizualizari

 

Aveam un chef nebun intr-o seara de ceva dulce...dar era o ora cam mica ptr gatit...a doua zi era zi de munca....etc...Asa ca am dat pe un site de reteta asta...Complexitate redusa...si timp minim de lucru...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt moale
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • 200 gr de faina
  • visine fara sambure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cherry thumprints:

Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga apoi oul si faina! Trebuie sa rezulte un aluat destul de tare! Se pune la rece ptr juma` de ora, timp in care se preincalzeste cuptorul! Dupa juma de ora se formeaza mici bile din alut, care se "trustesc cu degetul" sau cu coada de la o lingura! In turtitura se pune cate o visina, iar apoi se coc cam 15-20 de min la cuptor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry thumprints" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:38

La multi ani!!!

Rocsi 1

03.03.2013, 13:34

La multi ani!

miki_a 1

03.03.2016, 12:01

La mulți ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti