Chesecake cu mango

de ianculubita in Prajituri, 4 Sep 2013 | 710 vizualizari

 

Am luat 2fructe de mango pentru un alt dulce dar...n-a fost sa fie ce mi-am propus!

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti obisnuiti
  • 2 linguri zahar
  • 100 g unt
  • Umplutura
  • 2 borcanele branza Almette
  • 1 borcanel smantana
  • 4 linguri zahar
  • vanilie
  • 3 linguri faina
  • 4 oua
  • Jeleu de mango
  • 2 mango
  • 1 lingura zahar
  • 3 foi de gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake cu mango:

Punem biscuitii in blender impreuna cu zaharul iar cand au ajuns granule ca si pesmetul,adaugam untul topit,amestecam bine apoi rasturnam in forma de tort unsa cu unt,presam bine sa nu se risipeasca si dam la cuptor 10min.


Branza o punem intr-un castron,amestecam cu smantana,un praf de sare,zahar,vanilie,adaugam pe rand ouale,faina,amestecam bine cu lingura apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata si lasam la cuptor la foc mic 1h;in acest timp pregatim jeleul;punem in blender pulpa fructelor,oprind cateva felii pentru ornat,piureul obtinut il punem intr-un vas pe foc impreuna cu 1ceasca mica cu apa si zahar;lasam sa fiarba pana scade iar dupa ce s-a racit putin incorporam gelatina hidratata amestecand bine sa se dizolve


Dupa ce s-a copt prajitura,o scoatem din forma pe un platou,ornam cu felii de mango si deasupra turnam jeleul;lasam la frigider sa se intareasca apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake cu mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

04.09.2013, 20:45

Si frumos...si deliiiiiciiiiiios!

ianculubita 1

05.09.2013, 08:31

monik80 1

20.03.2015, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ganache de ciocolata