Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Mai 2013 | 1822 vizualizari

 

Ce deliciu !!! Si atat de simplu de preparat incat nu-ti vine sa crezi . In zilele calduroase se poate servi dupa ce a fost tinuta la congelator .

 

INGREDIENTE

  • 24 bucatele Miez de lapte branzica calcica
  • 300 gr biscuiti digestivi
  • 50 Gr unt
  • 5 linguri zahar brun
  • 300 Gr branza vaci
  • 3 linguri smantana dulce 32 % grasime
  • 3 zahar vaniliat
  • 250 gr capsuni
  • 1 kiwi mare
  • 1 lamaie- zeama
  • caise confiate
  • fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere):

Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu untul moale si o lingura de zahar brun .


Branza de vaci se amesteca cu smantana dulce , restul de zahar , zaharul vaniliat si zeama de lamaie .


Jumatate din compozitia cu branza se amesteca si se omogenizeaza cu capsuni ( va avea o minunata culoare roz).


Cealalta compozitie cu branza se va amesteca si omogeniza cu Kiwi( culoarea va fi un asemanatoare cu a fisticului ).


Intr-o forma de briose puneti in fiecare adancitura cate o forma de hartie pentru briose .


Impartiti compozitiile in mod egal punand cu o lingura un strat de biscuiti ( tasati bine ),un strat de branza roz urmat de un strat de branza fistic .


Tineti tava la congelator 30 minute .


Serviti minunatele mini -cheseecake decorate cu ,branzica calcica ,, Miez de lapte '' fulgi de ciocolata si fructe confiate .


 

TIPS-URI

1

Pentru colorarea cremei de branza puteti folosi si alte fructe de sezon .

2

Daca doriti ca acest preparat sa fie mai light , inlocuiti smantana grasa cu iaurt grecesc si reduceti cantitatea de zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

laura_n 1

16.05.2013, 14:34

foarteee fainaaa ideea

Rocsi 1

16.05.2013, 23:44

O super bunatate dulce

babi5 1

04.06.2013, 19:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si miez de lapte