Chicken nuggets

de Meea in Pui, 3 Feb 2020 | 2232 vizualizari

 

„Ia mai pune-ți pofta-n pui!” Am citit reclama asta pe marginea drumului, în timp ce conduceam. Nu vreau sa subliniez faptul că m-a furat puțin peisajul, ci faptul că a trecut așa de repede imaginea încât nu-mi amintesc unde am citit-o, dar recunoaște, e prea bună! Dacă știi cumva cărui restaurant îi aparține această reclamă, să-mi spui, m-aș duce să mănânc acolo doar pentru reclamă ha! Revenind, nu cred că nu ai mâncat/ văzut vreodată pe la tot felul de restaurante fast food  chicken nuggets. Cred totuși că nu te-ai gândit niciodată că le poți face și acasă. E o nebunie curată să gătești acasă rețete pe care le mănânci la fast food! Pe lângă că te simți ceva bun, gustul nu se compară cu nimic. Eu am făcut varianta super picantă, cu multă boia iute, de aceea sunt atât de portocalii pe dinăuntru... mă rog, eu le vad roșii, dar fie vorba între noi, e prea târziu ca să mai deosebesc culorile ha! Poți să le mănânci cu cartofi prăjiți și orice fel de sos îți place. Noi le-am mâncat imediat ce au fost scoase din tigaie, pentru că... așa mai facem noi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente ( 23 buc.):
  • 4 felii de pâine (fără coajă)
  • 400 g piept de pui
  • sare, piper, usturoi granulat, boia iute/ dulce
  • 1 lingură de sos de Soia
  • 1 lingură Woksauce
  • 1 linguriță muștar
  • 1 linguriță pastă de tomate
  • 4 ouă
  • făină
  • pesmet
Portii: 23
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken nuggets:

 Punem feliile de pâine într-un blender și le mărunțim. După ce am terminat de mărunțit pâinea, tăiem bucăți pieptul de pui și îl mărunțim în blender.

 Într-un vas punem carnea, pâinea, sarea, piperul, boiaua, usturoiul, sosurile, muștarul și pasta de roșii. Amestecăm bine ingredientele.Punem amestecul pe masă, ne ungem bine mâinile cu ulei și frământăm ușor până când obținem un amestec omogen.Formăm bucățile de carne și le așezăm pe o foaie de copt, unsă cu ulei. Trecem fiecare bucată de carne prin făina, pesmet, ouă bătute, pesmet și ou din nou. Trecem prin ou și pesmet de două ori, deoarece facem o crustă dublă. Punem bucățile de carne direct în tigaia cu uleiul încins.

Scoatem bucățile de pui într-un vas pe fundul căruia punem șervețele și lăsăm la scurs excesul de ulei. Servim bucățile de pui alături de cartofi prăjiți sau direct, fără nicio garnitură ha!

 

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken nuggets" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nuggets de pui