Chicken parmigiana in vas Zepter

de Lorra in Pui, 21 Iul 2013 | 2472 vizualizari

 

Un altfel de snitel tare gustos !
Aceasta reteta se prepara initial in cuptor si cu ceva rabdare in dotare, dar cu vasul Zepter m-am lipsit de acestea.
In mai putin de 20 de minute am avut cel mai gustos snitel mancat vreodata. Unde mai pun ca este si sanatos fara prajeala, si atat de fraged, carnea pastrandu-si toate proprietatile.
Am uitat de carnita imbibata in ulei :) Toate acestea datorita acestui vas minune !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 100 gr. pesmet
  • 200 gr. cascaval sau mozarella
  • sare dupa gust
  • putin ulei pentru uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken parmigiana in vas Zepter:

Se taie carnea ca pentru snitele (pe lungime) si se sareaza dupa gust, apoi se da prin ouale batute, prin pesmet si iar prin oua.


Se pune vasul pe aragaz la foc mediu, si se tine cu capacul pus pana cand acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza pieptul de pui.


Se lasa 1 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.


Se pune capacul si se mai tine 10 min, apoi se aseaza rosiile tocate marunt si cascavalul ras, peste carne.


Se pune capacul si se da jos de pe foc.


Dupa 10 min. este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken parmigiana in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lorra 1

20.08.2013, 17:26

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:49

interesanta reteta

Lorra 1

10.11.2013, 17:56

Mc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui