Friptura de pui la cuptor

de onuta in Pui, 13 Iul 2010 | 9839 vizualizari

 

Va urez pofta buna .

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • usturoi ras ( o capatana )
  • ulei
  • o canuta de 150ml.vin alb
  • pasta de tomate ( 2 linguri )
  • boia de ardei dulce ( o lungura jumate )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

1.Se spala puiul , se imparte in bucati, iar fiecare bucata se unge si pe o parte si pe alta cu putin ulei , cu pasta de tomata si se presara mirodeniile dupa gust.( sare, piper, rozmarin , boia de ardei dulce ).


2.Se aseaza bucatile intr o cratita si se stropesc cu vinul alb si se baga la cuptor la foc potrivit circa 30 min.


3.Cand este aproape gata puiul se rade usturoiul si se stropeste cu zeama lasata si se mai baga la cuptor 10 minute.


4.Se poate servi puiul simplu sau cu garnitura de cartofi natur .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Cris2711 1

01.01.2011, 19:06

foarte bun si delicios La Multi Ani

elena1988 1

22.03.2011, 18:48

nuti28 1

02.12.2013, 15:47

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta englezeasca de pui cu smantana