Piept de pui la gratar cu garnitura de orez

de jolygina in Pui, 18 Oct 2011 | 3990 vizualizari

 

ceva rapid pentru atunci cand nu aveti timp

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui 
  • 200 g orez cu bobul lung
  • 2 linguri de mazare 
  • 2 linguri de porumb 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu garnitura de orez:

Punem orezul la fiert cu mazarea. In cazul in care este congelata putem sa o punem cu 20 de minute inainte peste orezul aproape fiert.


Cand orezul s-a fiert adaugam mazarea si porumbul. Le amestecam bine cu putina sare.


Pregatim pieptul de pui condimentandu-l cu rozmarin si putin delicat. Incingem tigaia cu bulina si il prajim bine pe o parte si pe alta la foc mic


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:03

bun,bun..............

jolygina 1

25.10.2011, 09:59

multumesc medioto59

mamaieelena 1

31.10.2011, 15:01

f bun si gustos vin la o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant