Clatite umplute cu piept de pui si conopida

de Anett in Pui, 11 Oct 2015 | 1572 vizualizari

 

Se pare ca imi place conopida...

 

INGREDIENTE

Pentru clatite:

  • 180 g faina
  • 200 ml lapte
  • 150 ml apa carbogazoasa
  • 2 ou
  • 1 lingura ulei

Pentru umplutura:

  • 400 g piept de pui
  • 200 g conopida
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 5 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • sare piper
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 200g branza razuita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu piept de pui si conopida:

Prima data punem la fiert conopida curatata si taiata un bucatele in apa sarata.


Amestecam ingredientele pentru clatite. Ungem tigaia incinsa cu putin ulei si turnam din aluat, rumenim clatitele pe ambele parti si lasam sa se raceasca.


Pregatim sosul bechamel: topim untul si calim faina in acesta. Apoi adaugam treptat laptele. Adaugam si sare, piper dupa gust si fierbem amestecand pana se ingroasa ca o pudinca. Lasam sa raceasca putin, apoi adaugam un ou si smantana si amestecam pana se omogenizeaza.


Calim intr-o tigaie ceapa tocata, apoi adaugam bucatele mici de piept de pui. Asezonam cu putin sare si piper si prajim in continuare.


Ungem fiecare clatite cu un strat subtire de sos, presarim cu cascaval ras, adaugam bucatele de pui si conopida maruntita.


Rulam clatitele si le punem intr-un vas termorezistent. Peste ele punem sosul ramas si cascaval ras. Punem in cuptorul preincalzit si lasam pana sosul se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu piept de pui si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

12.10.2015, 11:55

MotanLaOale 1

12.10.2015, 15:29

MOKUSKA 1

12.10.2015, 16:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci