Chifle cu cascaval

de Bunica in Piine, 10 Mai 2020 | 555 vizualizari

 

ALUATURI DE CASA

Chiflele cu cascaval sunt o bunatate, atat calde cat si reci. Din aceasta cantitate ies 8 chifle. Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate! Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))
 

 

INGREDIENTE

  • 100 ml. lapte caldut
  • 259 g. faina
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval ras
  • 1 lingurita rasa de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Intr-un vas de framantat puneti faina .


Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.


Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.


Imparte aluatul obtinut in 8 parti.


Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.


Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.


Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.


Chiflele sa fie rumenite furumos.


Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.


Se servasc atat calde cat si reci.


Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.

2

Laptele sa fie caldut, nu fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Tabita _ 1

11.05.2020, 00:14

Rocsi 1

11.05.2020, 19:35

Sunt asa bune si imi plac mult!

dantes 1

14.05.2020, 15:58

Gustoase!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta rustica cu mac si branza
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Painea perfecta