Chifle cu doua feluri de faina,seminte de floarea soarelui si chimen

de mimmi in Piine, 16 Feb 2012 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba,
  • 200 g faina integrala,
  • sare,
  • 25 g drojdie proaspata,
  • 1 lingura zahar, 
  • 100 ml lapte caldut,
  • 150 ml apa calduta,
  • 1 lingurita chimen
  • seminte de floarea soarelui decojite,
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu doua feluri de faina,seminte de floarea soarelui si chimen:

Pregatim maiaua: Drojdia sfarmata o amestecam cu o lingura zahar,o lingura faina si 100 ml lapte caldut,o lasam 10 minute deoparte. Restul de faina o cernem intr-un bol,in mijloc turnam maiaua,pe margine punem sarea,chimenul,semintele de floare si framantam un aluat elastic cu restul de apa. Lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul. Formam mingiute pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le mai lasam la dospit cam 20 de minute. Presaram seminte de susan si chimen si le dam la cuptor pentru 35-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu doua feluri de faina,seminte de floarea soarelui si chimen" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)