Chifle cu doua feluri de faina,seminte de floarea soarelui si chimen

de mimmi in Piine, 16 Feb 2012 | 1637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba,
  • 200 g faina integrala,
  • sare,
  • 25 g drojdie proaspata,
  • 1 lingura zahar, 
  • 100 ml lapte caldut,
  • 150 ml apa calduta,
  • 1 lingurita chimen
  • seminte de floarea soarelui decojite,
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu doua feluri de faina,seminte de floarea soarelui si chimen:

Pregatim maiaua: Drojdia sfarmata o amestecam cu o lingura zahar,o lingura faina si 100 ml lapte caldut,o lasam 10 minute deoparte. Restul de faina o cernem intr-un bol,in mijloc turnam maiaua,pe margine punem sarea,chimenul,semintele de floare si framantam un aluat elastic cu restul de apa. Lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul. Formam mingiute pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le mai lasam la dospit cam 20 de minute. Presaram seminte de susan si chimen si le dam la cuptor pentru 35-40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu doua feluri de faina,seminte de floarea soarelui si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

16.02.2012, 21:05

Minunate!

mimmi 1

18.02.2012, 15:44

jolygina 1

19.02.2012, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede pentru un mic dejun delicios