Chifle cu legume si carnaciori

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 3414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g legume congelate(morcov,ardei,mazare,porumb,broccoli)
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori medii
  • 3 chifle
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu legume si carnaciori:

Intr-un vas punem apa la fiert.Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute.Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat.Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.

Amestecam legumele  cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele.Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.

Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt.Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.

Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute pana se rumenesc carnaciorii.

Servim chiflele calde sau reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu legume si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza feta coapta