Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 6156 vizualizari

 

Acest aperitiv este foarte gustos, aspectuos si se prapara repede, a fost mult apreciat de mesenii care l-au consumat.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pasare dezosat,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 morcov,
  • patrunjel si marar verde,
  • piper,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou:

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.


O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne, il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe.


Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

 

TIPS-URI

1

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

08.04.2011, 09:46

buuunnn

burdulea56 1

10.04.2011, 00:05

@mamaieelena: zau ca au fost si bune si frumoase!

adry88 1

20.05.2011, 10:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori 3