Salata de boeuf

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 2593 vizualizari

 

Eu as manca la orice ora salata boeuf, imi place mult! Va prezint varianta mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 1 kg cartofi
  • 6 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2-3 pastarnaci
  • 3, 4 castraveti murati
  • sare, piper, 2 linguri mustar
  • maioneza
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Punem muschiul la fiert, dupa ce indepartam spuma adaugam toate legumele. La mine nu au intrat si cartofii in vas asa ca i-am fiert la urma. Dupa cum vedeti am facut un castron maare de salata. Buun, dupa ce au fiert toate legumele si carnea, le taiem cuburi, le punem intr-un caston mai mare, adaugam sare, piper, 2 linguri de mustar si amestecam bine. Sa nu uitati de castraveti! Acum e momentul sa folosim si maioneza, nu va zic in ce cantitate, fiecare tot dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

madi_marin 1

10.03.2010, 18:54

si eu as manca in fiecare zi...

mihaelar63 1

11.03.2010, 00:47

trebuie sa gatesc numai de post , dar o pot face cu maioneza falsa ,

nadina73 1

11.03.2010, 02:05

da mihaela sa sti ca e grozava cu moianeza de post,merita incearc-o e super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti