Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 3432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 flori de dovlecel proaspete
  • 14 bucatele mici de mozzarella
  • 14 fileuri de ansoa (din conserva)
  •  100 ml ulei pentru prajit
  • Pentru pane
  • 1 ou, batut bine
  • 100 ml apa de la gheata
  • 3 linguri faina
  • 1/2 lingurita piper (sare nu trebuie pentru ca ansoa este sarata)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa:

1. Mai intai pregateste florile. Cu un cutit mic si ascutit fa usor o taietura in lungul florii. Taie usor pistilul (vezi poza)


2. Ia o bucatica de branza si infasoara in jurul ei un fileu de ansoa. Umple cu ele floarea de dovlecel si rasuceste-o usor ca sa inchizi taietura.


3. Pune uleiul la incalzit. Cand e fierbinte, pregateste pane-ul


4. Amesteca oul cu apa. Toarna toata faina si amesteca usor cu o furculita. Nu-i nimic daca raman cocoloase.


5. De aici trebuie sa te misti repede, ca sa nu se arda mancarea. Tinand floarea de codita, invarteste-o in amestec, astfel incat sa fie acoperita pe toate partile. Imediat pune-o la prajit in uleiul fierbinte.


6. Repeta rapid cu alte flori, cate iti intra in tigaie.


7. Cand s-au aurit pe o parte, intoarce-le.


8. Cand sunt gata pune-le la scurs pe hartie absorbanta.


9. Se mananca imediat ce sunt toate gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

06.08.2010, 15:07

Ce delicatesa

Ina 1

06.08.2010, 19:32

O reteta deosebita, "bioereasca" Nu stiu cat e de satioasa, dar rata excelent!

mihaelar63 1

15.10.2010, 16:47

eu as fi curioasa sa gust asa ceva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida