Chifle gustoase

de Irina in Piine, 16 Mar 2010 | 4048 vizualizari

 

Copiilor mei le plac painicile. Dintr-o mana de masline, mozzarella si suncuta iata ce-am facut:

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii mozzarella
  • 1 felie sunca de Praga
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle gustoase:

Se pun ingredientele in ordinea mentionata in masina de paine, unde isi fac de cap 1h si 35min.

Se scoate aluatul din vas, se imparte in 8 bile egale ca dimensiuni si se intinde fiecare bila pentru a obtine o forma dreptunghiulara. Pe fiecare dreptunghi am asezat masline taiate felii, bastonase de mozzarella, sunca (cate un ingredient pe dreptunghi sau combinate).

Am rulat aluatul si am crestat fiecare chifla formata dupa care le-am uns cu ou si le-am asezat in tavitele masinii. La cateva chifle am presarat parmezan pe deasupra.

Am pus tavitele in masina de paine la copt, pana la finalul programului(46 min). Cand a bipait masina am terminat si eu treaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle gustoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

16.03.2010, 23:51



bantui pe aici la ora asta mi se face cam foame mai ales ca azi am mancat putin...

nadina73 1

17.03.2010, 00:49

super,arata foarte bine,cred ca gustul nu se mai discuta,felicitari

Irina 1

17.03.2010, 19:37

Gustoase, intr-adevar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu masline