Chifle gustoase

de Irina in Piine, 16 Mar 2010 | 1715 vizualizari

 

Copiilor mei le plac painicile. Dintr-o mana de masline, mozzarella si suncuta iata ce-am facut:

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii mozzarella
  • 1 felie sunca de Praga
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle gustoase:

Se pun ingredientele in ordinea mentionata in masina de paine, unde isi fac de cap 1h si 35min.


Se scoate aluatul din vas, se imparte in 8 bile egale ca dimensiuni si se intinde fiecare bila pentru a obtine o forma dreptunghiulara. Pe fiecare dreptunghi am asezat masline taiate felii, bastonase de mozzarella, sunca (cate un ingredient pe dreptunghi sau combinate).


Am rulat aluatul si am crestat fiecare chifla formata dupa care le-am uns cu ou si le-am asezat in tavitele masinii. La cateva chifle am presarat parmezan pe deasupra.


Am pus tavitele in masina de paine la copt, pana la finalul programului(46 min). Cand a bipait masina am terminat si eu treaba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle gustoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

rivka 1

16.03.2010, 23:51



bantui pe aici la ora asta mi se face cam foame mai ales ca azi am mancat putin...

nadina73 1

17.03.2010, 00:49

super,arata foarte bine,cred ca gustul nu se mai discuta,felicitari

Irina 1

17.03.2010, 19:37

Gustoase, intr-adevar!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval