Chifle pizza

de Lau in Pizza, 19 Feb 2015 | 720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • lapte caldut
  • 3 linguri margarina
  • Umplutura
  • ketchup
  • carnati
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle pizza:

Aluat: intr-un bol amestecam faina cu sare, zaharul si facem gaura in mijloc. Adaugam ouale batute, margarina, drojdia dizolvata in putin lapte caldut. Incepem sa framantam adaugand treptat lapte pana rezulta un aluat omogen si elastic. Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.


Intindem 1/2 din aluat pe masa infainata si decupam cercuri cu ajutorul unui pahar. Pe fiecare cerc punem o lingurita de ketchup, 1 felie de carnat, cascaval ras. Intindem cealalta jumatate de aluat, decupam cercuri si acoperim jumatatile umplute. Presam marginile si asezam in tava tapetata cu hartie de copt Deasupra adaugam ketchup si cascaval ras.


Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

tarasmariana 1

20.02.2015, 10:03

Lau 1

20.02.2015, 11:54

gaby_gabytza 1

01.04.2015, 11:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou