Pizza bread

de merisor in Pizza, 30 Iun 2016 | 2975 vizualizari

 

Foarte mult m-a încântat când am vazut pe net, genul acesta de pizza bread, așa că nu am stat prea mult pe gânduri, am preparat-o și eu într-o formă mai simplă, doar cu câteva ingrediente, dar cu siguranță o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 1 pâine rotundă
  • 150 g cașcaval afumat
  • 150 g șuncă presată
  • ketchup
  • 50 g unt
  • frunze de busuioc
  • frunze de pătrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza bread:

Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele.


Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna și puțin ketchup și omogenizăm compoziția.


Crestăm pâinea până aproape de bază, în cuburi și picurăm ketchup printre acestea, apoi adăugăm cuburi foarte mici de unt, răzătură de cașcaval și șuncă presată.


Toate acestea încercăm să le presăm către baza pâinii, apoi umplem crestăturile cu felii de cașcaval și șuncă presată.


Așezam pâinea într-o formă de copt rotundă și turnăm deasupra ei, amestecul de ou cu smântână și ketchup.


Acoperim vasul cu capac, sau hârtie de copt și îl dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 de grade.


În ultimele 5-6 minute, luăm capacul, pentru a se rumeni pizza frumos.


Este de mare efect, această pizza bread, data viitoare o voi prepara cu mult mai multe ingrediente.


Să vă fie de folos!


 

TIPS-URI

1

Oul si smantana sunt optionale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ava 1

19.07.2016, 07:47

Mi se pare o facatura!
Ce rost are sa imiti neinspirat si inutil gustul diverselor tipuri de pizza, amestecand de-a valma busuioc, mezeluri si branzeturi plus oua?!?!..., toate la cuptor!?!?....
Nu era mai indicata o pizza clasica, ori o varianta romaneasca de patiserie cu branza sau carne?
Ce nume snob mai e si asta- pizza bread (pizza paine/ pizza din paine) ??/

merisor 1

19.07.2016, 08:10

Ava, mergi tu frumos la alta masa, care e fix pe gustul tau si nu e facatura!

merisor 1

19.07.2016, 08:13

Ava, din curiozitate, ai dat si tu un search pe google să vezi cate retete de pizza bread sunt? Sau nu stii ce e ala google?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Bread - Reteta cu nr. 400