Chifltelute in sos

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 1001 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt chiftele:

  • 500 g pasta de mici
  • 100 g orez fiert
  • 1 ou
  • usturoi
  • condimente

pt sos:

  • 2 cepe
  • 1 morocv mai marisor
  • 1 ardei gras
  • ulei pt calit
  • condimente
  • 400 g suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifltelute in sos:

Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul.


Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins.


Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel..


Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei.


Punem sucul de rosii si o ceasca de apa ,dupa care lasam sa traga un clocot.


Punem chiftelutele si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.


Condimentam dupa gust .


Daca vi separe ca sosul e prea gros mai puteti adauga apa.


Se servesc simple sau cu diferite garnituri :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifltelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ovydiu 1

30.11.2012, 06:53

orez??? sincer nu stiam dar cred ca sunt bune

ovydiu 1

30.11.2012, 06:55

eu folosesc cartof dat pe razatoare

AnyCostescu 1

30.11.2012, 10:21

da ovidiu orez..e o retete de la o prietene din republica moldova...gustul e super te asigur eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel