Chiftele coapte

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 15825 vizualizari

 

Sunt cele mai bune chiftelute, dietetice, se fac rapid, nu miroase a prajeala peste tot in casa si pot face parte si din meniul copiilor!

 

INGREDIENTE

  • * 300 gr. carne macra de porc;
  • * 200 gr. carne slaba de vita;
  • * 2 cepe galbene;
  • * 1 morcov maricel;
  • * 2 felii mari de paine mai veche, fara coaja;
  • * 100 ml. lapte sau apa;
  • * 2 oua;
  • * 3 catei de usturoi;
  • * 1/2 legatura patrunjel;
  • * 1/2 legatura marar;
  • * sare, piper, ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele coapte:

Curatam cepele, le tocam marunt si le calim in putin ulei, cat sa capete culoare aurie. Ceapa va da un gust dulce chiftelutelor.


Inmuiem painea in lapte sau apa, o stoarcem bine si o pasam sau o trecem prin masina de tocat o data cu carnea.


Curatam carnea de pielite si grasime si o dam de doua ori prin masina de tocat.


Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mica.


Batem ouale usor.


Verdeata o tocam cat mai fin.


Intr-un bol amestecam toate ingredientele pregatite si condimentam cu sare si piper dupa gust.


Incingem cuptorul (nu pot sa va dau o temperatura exacta, difera de cuptorul fiecaruia).


Captusim o tava cu hartie de copt. Cu mainile usor umezite formam chiftelutele de marime medie pe care le asezam soldateste in tava. Dam la cuptor si le tinem pana capata o culoare frumoasa aramie.


Mi-au iesit 40 de bucati.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

16.03.2015, 12:48

Multumesc Andra!

monik80 1

19.03.2015, 08:41

miki_a 1

19.03.2015, 09:21

Multumesc Monica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei la cuptor