Chiftele cu carne macinata de porc si soia

de retetele_tinei in Porc, 23 Dec 2015 | 1527 vizualizari

 

Imi plac foarte tare, chiftele cu carne macinata de porc si soia... sunt mult mai gustoase, asadar incercati-le cand aveti timp si pofta:)

 

INGREDIENTE

  • 300 sau 400g carne macinata de porc
  • 100g soia granule pt chiftelute
  • 1 masa de patrunjel proaspat
  • 1 ceapa
  • 5 sau 6 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei pt prajit
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu carne macinata de porc si soia:

Pentru inceput, soia se pune intr-un bol.


Peste soia se pun 400 ml apa clocotita si se lasa pana aceasta s-a umflat.


In alt bol se pune carnea tocata de porc.


Peste carnea tocata se pune soia, care a fost stoarsa foarte bine de apa.


Peste carne si soia se pun feliile de paine. Fellile de paine trebuiesc inainte inmuiate in apa rece, iar atunci cand le amestecati cu carnea, trebuie sa le stoarceti foarte bine de apa si sa le sfaramita-ti.


Acum puteti adauga boiaua, sarea si piperul.


Usturoiul trebuie sa-l radeti inainte de al amesteca cu carnea.


Ceapa se rade si ea, inainte de a se amesteca cu carnea.


Patrunjelul se taie marunt .


Iar la sfarsit adaugam 1 ou.


Amestecam bine toate ingredientele.


Dupa care luam cu mana, aluat de masura unei bilute si il invartim in palme, ca sa-i dam o forma rotunda.


Bilutele rezultate se aseaza pe platou si se prajesc doar cand ati terminat cu toata compozitia.


Asadar, dupa ce ati terminat de facut bilutelor, puneti ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins, dupa care puneti chitelele la prajit.


Dupa ce s-au prajit pe o parte se intorc si pe cealalta parte si se lasa la prajit.


Dupa ce ati terminat de prajit, toate chitelele, lasati-le putin la racit, dupa care se pot servii, cu ce doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu carne macinata de porc si soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Bya Ralu 1

23.12.2015, 19:33

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat