Chiftele cu legume

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 2 Noi 2018 | 644 vizualizari

 

Atit de bune ...sa le incercati !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cartofi
  • 100 gr morcov
  • 100 gr dovlecel
  • 50 gr ceapa
  • 30 gr parmezan
  • 1 ou
  • patrunjel
  • rozmarin
  • pesmet
  • ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu legume:

Incepem prin a curata cartofii, ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand au fiert, ii scurgem bine de apa, ii punem intr-un bol si ii pisam ca pentru piure. Lasam sa se racoreasca.


Intre timp curatam morcovii, indepartam capetele dovleceilor si curatam ceapa. Toate legumele le taiem in cuburi marunte.


Punem putin ulei intr-o tigaie si, cand uleiul este incins, punem la calit legumele, lasam cateva minute si apoi stingem focul si lasam sa se raceasca.


Dupa acest timp, adaugam legumele calite in bolul cu cartofi, apoi adaugam oul, parmezanul, patrunjelul tocat marunt, rozmarinul si sare. Amestecam bine toate ingredientele.


Daca vi se pare prea moale compozitia, adaugati putin pesmet.


Facem chiftelute din compozitia obtinuta si le trecem prin pesmet.


Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si stropim fiecare chifteluta cu putin ulei pe ambele parti.


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pentru 20 minute, intorcand chiftelutele pe cealalta parte la jumatatea timpului.


Se scot, se lasa sa se racoreasca si se servesc. Noi le-am servit cu rosii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

03.11.2018, 20:39

Ancutsa 1

04.11.2018, 16:11

Bune!

- Andreea - 1

04.11.2018, 22:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu broccoli si sos tomat