Chiftele cu sos de tarhon

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2012 | 10375 vizualizari

 

Mie imi place tarhonul si mancarea asta imi aduce aminte de copilarie fiind mancarea preferata a bunicii mele.

 

INGREDIENTE

  • PRNTRU CHIFTELE
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 4 felii paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • PENTRU SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura tarhon
  • 3 foi dafin
  • marar
  • patrunjel
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de tarhon:

Ingredientele pentru chiftele se amesteca, se formeaza chiftele, se prajesc in ulei incins si se pun deoparte.

Intr-o cratita calim o ceapa dupa care punem sucul de rosii, pasta de tomate, tarhonul, usturoiul, foile de dafin, zahar, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba 10-15 minute dupa care punem chiftelele si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.

La final punem si mararul si patrunjelul tocat marunt.

Se servesc cu piure.

Mie imi plac cu paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de Königsberg