Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Retete pentru un picnic reusit
Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt.
Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 minute.
Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine.
Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine.
Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit.
Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola, in care adaugam un servetel de bucatarie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult