Chiftele de cartofi cu ton

de madi_marin in Peste, 18 Mai 2017 | 4320 vizualizari

 

Reteta pentru picnic
 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari fierţi în coajă
  • 1 conservă de ton în suc propriu
  • mărar proaspăt
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi cu ton:

Cartofii fierţi se decojesc şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se amestecă cu peştele din conservă, bine scurs, mărar şi ceapă tocate fin, sare, piper şi făină cât să obţinem un aluat uşor modelabil.

Se formează chifteluţele sub forma dorită şi se prăjesc la foc potrivit.

Se scot la scurs, pe şervete de hârtie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

oanapl 1

19.05.2017, 09:59

Si mie imi plac si vreau o chifteluta!

dantes 1

19.05.2017, 12:31

Bune!

Dulciuri cu Georgiana 1

19.05.2017, 14:30

Arata foarte bine, cred ca-s deliciose pentru cei care manaca peste!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor