Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 2510 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1/2 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc:

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html


Pentru sos:


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.


Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba putin ceapa.


Cand e aproape fiarta se pune mustarul amestecat cu smantana,condimentele si busuiocul congelat.


Se amesteca bine,intr-un castron se amesteca faina cu apa,se subtiaza si se toarna peste sosul de mustar.


Se pun chiftelele preparate,se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipii.Se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se pot servii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

dantes 1

20.11.2015, 09:55

Bune!

miki_a 1

20.11.2015, 10:00

Immmm, chiftelute cu sos alb.....trebuie sa fie foarte bune!

Bya Ralu 1

20.11.2015, 14:35

ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan pe varză