Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi

de mamaieelena in Curcan, 17 Sep 2011 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. pulpa superioara
  • sare,piper,cimbru
  • ulei 2 linguri
  • 4 cartofi potriviti aproximativ 800 gr.
  • 1 smochina neagra proaspata
  • hrean si pasta de cili
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi:

Carnea se trece printr-un jet de apa se tamponeaza cu hartie prosop apoi se condimentaza si se asaza in vas (eu am folosit vasul de ceramica din care apoi am scos intr-o cratita pentru ca s-a strans friptura la cuptor si asa a avut loc in frigider)cartofii curatati si taiati cuburi mai mari sarati ;deasemeni am adaugat uleiul si un pahar cu apa adica 100 ml.

Cuptorul fiind incins la 180 grade am lasat friptura acolo 45 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:22

multumesc gina

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:52

Mamaieelena arata senzational
N-am asociat niciodata smochina cu friptura. Se obisnuieste ?

diaconta 1

02.10.2011, 22:54

sigur a fost tare buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tava