Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi

de mamaieelena in Curcan, 17 Sep 2011 | 3888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. pulpa superioara
  • sare,piper,cimbru
  • ulei 2 linguri
  • 4 cartofi potriviti aproximativ 800 gr.
  • 1 smochina neagra proaspata
  • hrean si pasta de cili
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi:

Carnea se trece printr-un jet de apa se tamponeaza cu hartie prosop apoi se condimentaza si se asaza in vas (eu am folosit vasul de ceramica din care apoi am scos intr-o cratita pentru ca s-a strans friptura la cuptor si asa a avut loc in frigider)cartofii curatati si taiati cuburi mai mari sarati ;deasemeni am adaugat uleiul si un pahar cu apa adica 100 ml.


Cuptorul fiind incins la 180 grade am lasat friptura acolo 45 minute.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:22

multumesc gina

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:52

Mamaieelena arata senzational
N-am asociat niciodata smochina cu friptura. Se obisnuieste ?

diaconta 1

02.10.2011, 22:54

sigur a fost tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi cu hrean