Mancare de curcan cu slanina afumata

de susu in Curcan, 22 Mar 2016 | 1020 vizualizari

 

O mancare grozava, putem servi cu garnitura de orez sau piure de cartofi, grasimea face mancarea mai gustoasa pentru ca, carnea de curcan este fada.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de lucru fara grasime
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 morcov ras fin
  • cativa catei de usturoi
  • cateva bucati slanina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt paprika dulce
  • 1 vf cutit curcuma
  • piper tricolor
  • sare
  • 2-3 lg pasta concentrata de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de curcan cu slanina afumata:

Calim usturoiul zdrobit si slanina in putin ulei, adaugam apoi ceapa si la sfarsit morcovul. Punem carnea taiata cubulete, condimentele, o parte din verdeata si o cana de apa fierbinte sau supa. Cand a fiert carnea punem bulionul si restul de verdeata, acoperim cratita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de curcan cu slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Panacris 1

22.03.2016, 15:35

mamaieelena 1

22.03.2016, 18:35

Rocsi 1

22.03.2016, 21:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la tava - cu sos coreean