Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi

de Bya Ralu in Curcan, 4 Apr 2012 | 3073 vizualizari

 

M-am inspirat dupa Vladutz de la Neatza cu razvan si dani.mi-a placut mult reteta si am facut-o si eu dar cu mici schimbari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 200 g carne tocata de pui
  • 2 legaturi de ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 legaturi de marar
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 2 felii de paine
  • 100 g parmezan ras
  • sare,piper,busuioc,boia dulce,cimbru,rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi:

Am dat pieptul de pui, usturoiul, ceapa si painea prin masina de tocat. Le-am amestecat impreuna cu carnea de curcan. Ouale se bat separat (ca sa iasa mai pufoase chiftelele) si se amesteca cu ingredientele. Se pune si mararul tocat marunt, parmezanul ras si se amesteca. Se adauga si condimentele. Se formeaza chiftelute si se pun intr-o tava peste hartia de copt si se lasa la cuptor 25 minute, se intorc de pe o parte pe alte.


Ce mi-a ramas le-am prajit in ceaun in ulei. Au iesit bune ambele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

05.04.2012, 23:20

cocolina 1

18.04.2012, 11:42

O buna gospodina imi place

Bya Ralu 1

18.04.2012, 12:32

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Chiftele frantuzesti de pui