Rulada din piept de curcan

de Patricia Iordache in Curcan, 5 Iul 2013 | 4558 vizualizari

 

Este un preparat pe gustul sotului si il prepar ori de cate ori am ocazia. Este delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan ( aproximativ 600 gr.);
  • 2 oua;
  • 250 gr. branza telemea;
  • 2-3 fire ceapa verde;
  • 1-2 fire usturoi verde;
  • putin marar;
  • putin patrunjel;
  • sare;
  • piper;
  • unt cat o nuca/ulei (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan:

Pieptul de curcan se taie felii mari, subtiri si se bat cu ciocanul snitele pana ajung la grosimea de aproximativ 2 cm, fara sa se rupa.

Le presaram cu sare si piper si se lasa 20 minute la frigider, sa se fragezeasca.

Verdeata, ceapa, usturoiul si branza se toaca marunt si se amesteca cu ouale batute.

Asezam pe o tava feliile de carne, suprapuse putin una peste alta, apoi punem compozitia de branza si verdeata.

Rulam carnea si o legam strans cu o ata. Ungem rulada cu ulei/unt topit si o punem in folie de aluminiu.

O asezam in tava (de cozonac) si o punem la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 50 minute.

Cu 10 minute inainte de a fi gata, scoatem folia de aluminiu si lasam rulada sa se rumeneasca putin.

O lasam la racit si apoi o taiem felii grosute.

TIPS-URI

1

Noi am servit cu ciuperci trase in unt, cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan la cuptor