Escalop de curcan in sos de rosii

de Bucataras Medi in Curcan, 6 Mar 2013 | 3135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g pulpa de curcan
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 rosii
  • 1 cana supa de pasare
  • 1 lingurita de zahar
  • cimbru uscat
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de curcan in sos de rosii:

Taiem carnea felii subtiri si o batem ca pentru snitele.Condimentam  cu sare.Intr-o tigaie in care am incins ulei de masline punem feliile de carne .Lasam la foc moderat ,la inabusit,circa 5 min pe o parte si alte 5 min pe cealalta parte.Scoatem  bucatile de carne pe o farfurie.
In tigaia in care am rumenit carnea adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si il calim putin(1-2 min) dupa care adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, supa ,zaharul,piperul boabe,cimbrul si oregano.Fierbem sosul circa10 min  pana se leaga apoi adaugam si feliile de carne Condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam pe foc inca 10-15 min.
Servim cald alaturi de o garnitura.

 

RETETA IN IMAGINI

Escalop de curcan in sos de rosii-0
Escalop de curcan in sos de rosii-1

COMENTARII (24)

jolygina

jolygina 1

07.03.2013, 01:48

nici ca se putea mai bun

marianascarlat

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:14

Cu atatia invitati la masa, cred ca ai facut o petrecere pe cinste!
Bun escalopul!
Pupici!

mena29

mena29 1

07.03.2013, 12:20

Woow,ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!