Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi

de nadina73 in Curcan, 30 Mai 2010 | 9386 vizualizari

 

sant extraordinar de bune

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • pt sos marinat:
  • sare
  • piper
  • cimbru 1 lingurita
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ketchup
  • 40 ml vin rosu
  • 1 ceapa mica
  • 4-5 dinti de usturoi
  • suc de la 1 lamaie
  • 1 lingurita de zahar
  • Garnitura:
  • 6 cartofi mari
  • sare
  • putin delikat
  • mujdei de usturoi
  • ulei de masline
  • folie de aluminiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi:

Se prepara sosul pentru marinat


Se amesteca toate ingredientele cu badidora foarte bine,apoi se pune sosul peste aripile de de curcan sa le cuprinda bine apoi se pun intr-o cutie cu capac sau punga si se lasa la marinat pana a doua zi (le pregatiti de seara si a doua zi doar le puneti la cuptor)


GARNITURA:Cartofii se curata de coaja se cresteaza bine se pune sare piper ,mujdei de usturoi si putin ulei de masline


se pune o folie de aluminiu si se strange bine folia in juru cartofului,se aseaza pe marginea vasului in care am pus aripile marinate cu tot cu sos si se mai pune 1 canita de apa,se pun la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit apoi inca 30 minute la foc mai tare pentru a se rumeni mai bine


pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

nadina73 1

30.05.2010, 21:17

astept mena

mariac 1

31.05.2010, 22:23

adry88 1

18.05.2011, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor