Parjoale cu fasole verde

de Sidy in Curcan, 21 Ian 2012 | 2451 vizualizari

 

Toata lumea face parjoale .Se foloseste ce carne ai ,de vita,de porc,de pasare chiar si de miel.E perfect si rezultatul nu poate fi decat de exceptie
Eu asa le fac...din carne de curcan.
Simplu si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1-2 oua
  • ceapa verde
  • sare 
  • piper
  • faina
  • 1 rosie
  • ardei gras rosu si verde
  • 500 g fasole verde
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu fasole verde:

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie de paine inmuiata si apoi stoarsa)



Se pune sare si piper, ouale si patrunjel verde tocat. Se amesteca bine toata pasta si se lasa sa se odihneasca 15 minute.



Se ia cu lingura din compozitie si se fac in palma parjoale care se dau prin faina si apoi se prajesc.

2 cepe verzi se toaca marunt si impreuna cu ardeiul gras si rosia taiate cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga fasolea verde.



Punem o canita cu apa , sare , piper si lasam sa fiarba acoperit.

Fasolea se serveste cu parjoale.



Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alinutzika 1

21.01.2012, 15:43

mi-e foame deja!

lia maria 1

21.01.2012, 17:27

foarte bune cu fasolica verde yumi,yumi

Ina 1

22.01.2012, 08:59

Noroc ca te mai vad comentand la altii Daca nu te pot adauga in lista, nu vad cand pui noi retete

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv parjoale cu legume