Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur

de merisor in Curcan, 24 Ian 2013 | 2512 vizualizari

 

Pentru un pranz satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • Apa
  • Sare
  • 50 gr unt
  • Patrunjel verde
  • Ulei de masline
  • Oregano
  • Cimbru
  • Piper macinat
  • Boia de ardei dulce
  • Busuioc
  • pulpe mari de curcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur:

Intai am fiert pulpele de curcan in putina apa cu sare, doar pana s-au patruns putin, apoi le-am scos si am adaugat cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.


Din condimente si uleiul de masline am facut o pasta cu care am uns pulpele de curcan, apoi le-am impachetat pe fiecare in folie de staniol si le-am introdus la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade.


Cartofii cand s-au patruns, i-am scurs de apa, am tapetat o forma de tarta cu unt si i-am asezat in ea.


Am presarat peste ei busuioc si patrunjel tocat, am asezonat de sare si am mai pus bucatele mici de unt din loc in loc.


Am asezat pulpele deasupra, am acoperit cu un capac si am mai dat asa la cuptor pentru 10 minute.


Am servit alaturi de muraturi.


Spor si pofta sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:19

Arată super!

merisor 1

24.01.2013, 21:47

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:25

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!