Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur

de merisor in Curcan, 24 Ian 2013 | 2400 vizualizari

 

Pentru un pranz satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • Apa
  • Sare
  • 50 gr unt
  • Patrunjel verde
  • Ulei de masline
  • Oregano
  • Cimbru
  • Piper macinat
  • Boia de ardei dulce
  • Busuioc
  • pulpe mari de curcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur:

Intai am fiert pulpele de curcan in putina apa cu sare, doar pana s-au patruns putin, apoi le-am scos si am adaugat cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

 Din condimente si uleiul de masline am facut o pasta cu care am uns pulpele de curcan, apoi le-am impachetat pe fiecare in folie de staniol si le-am introdus la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade.

  Cartofii cand s-au patruns, i-am scurs de apa, am tapetat o forma de tarta cu unt si i-am asezat in ea.

Am presarat peste ei busuioc si patrunjel tocat, am asezonat de sare si am mai pus bucatele mici de unt din loc in loc.

Am asezat pulpele deasupra, am acoperit cu un capac si am mai dat asa la cuptor pentru 10 minute.

Am servit alaturi de muraturi.

Spor si pofta sa aveti!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur-0
Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur-1
Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur-2
Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur-3
Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur-4

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:19

Arată super!

 merisor

merisor 1

24.01.2013, 21:47

sebirizescu

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:25

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!