Chiftele de fasole

de anca_rm in Mancaruri de legume, 30 Apr 2014 | 1182 vizualizari

 

Crocante la exterior si moi in interior , servite cu salsa ..hmmm o bunatate au fost. Sunt pofticioasa de felul meu si intr-o seara saptamana trecuta am vazut la TVPaprika aceasta reteta pe care am incercat-o si vi-o aduc si voua .

 

INGREDIENTE

  • Pt chiftele:
  • -700 gr fasole fiarta (2 conserve fasole rosie )
  • -2 catei usturoi sau 2 fire usturoi proaspat
  • -3 linguri faina
  • -sare
  • -piper
  • Pt salsa:
  • -3 rosii maricele
  • -1 conserva porumb dulce
  • -2 linguri ulei masline
  • Extra:
  • 0.5 l ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de fasole:

Scurgem fasolea (eu am folosit conserve de fasole rosie) si o facem piure .


Tocam usturoiul marunt si il adaugam peste fasolea pasta .


Asezanam cu sare si piper , adaugam faina si omogenizam bine .


Intr-un vas cu pereti inalti turnam uleiul si il incingem foarte bine .


Cu doua linguri formam chiftele mari pe care le punem in uleiul incins.


Prajim pe o parte si pe alta , dupa care scoatem pe servetel sa se scurga.


Pregatim salsa:


Rosiile spalate le taiem cubulete , punem in acelasi loc si porumbul din conserva , sare ,piper si ulei de masline.


Amestecam putin si gata de servit


Chiftelele mari , crocante la exterior le crestam putin pe jumate si punem o lingura mare de salsa .


Serviti calde , dar sunt bune si reci .



 

TIPS-URI

1

daca puneti ardei iute langa sunt si mai gustoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

30.04.2014, 20:40

Arata bine

Corinuta 1

01.05.2014, 14:26

frumusele mititele!

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de legume