Fasole prajita cu carnati

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 24 Mai 2011 | 13400 vizualizari

 

Atat de buna!

 

INGREDIENTE

  • Pentru Fasolea prajita cu carnati avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 250 gr de fasole
  • carnati
  • 750 ml apa,
  • ceapa,
  •  un morcov, suc de rosii/pasta de tomate
  • ulei, piper, sare,
  • patrunjel verde
  • Pentru prajeala avem nevoie de:
  • 4-5 cepe potrivite ca marime
  • 3-4 linguri cu sos de rosii/bulion
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita cu carnati:

Se alege fasolea , se spala si se lasa intr-un vas cu apa rece peste noapte, fiind astfel mai usor de pregatit. A doua zi scurgem fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu apa (dupa ce apa din oala a scazut, o schimbam, avand grija ca cea adaugata sa fie calda/fierbinte). Intre timp prajim carnatii si pregatim prajeala: tocam ceapa marunt si o punem la calit in ulei pana cand se rumeneste adaugam apoi bulionul si lasam sa fiarba pentru inca 5 minute. Adaugam, in prajeala, legumele tocate marunt (morcovul si ardeiul gras) si tinem pe foc pentru 2-3 minute, amestecand din cand in cand. Punem apoi condimentele (sarea, piperul, foile de dafin) si lasam sa fiarba pentru 5 minute, la foc mediu, cu un capac deasupra. Cand boabele de fasole au fiert adaugam prajeala si carnatii, lasand totul pe foc pana cand scade si are aspect "legat". Cand am luat mancarea de pe foc adaugam patrunjelul si mararul.


Se serveste cu muraturi. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

25.05.2011, 10:37

Buna

MotanLaOale 1

25.05.2011, 16:51

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2011, 21:38

o portie pentru fiecare! multumiri si pupi cu drag pentru voi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu carnati