Chiftele de porc cu morcovi si cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 6321 vizualizari

 

Chiftele de porc cu morcovi si cartofi

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper
  • ulei
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu morcovi si cartofi:

Preparare chiftele de porc cu morcovi si cartofi


Morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari,apoi si cartofii la fel se curata si se razalesc.Se amesteca cu carnea tocata,se adauga sare si piper dupa gust,cateii de usturoi pisati si 2 oua intregi si pesmetul.Toate se amesteca.Intr-o tigaie se incinge ulei,se ia cu mana din compozitia de chiftele,se fac rotunde si putin plate si se pun sa se prajeasca.Se intorc ca sa se prajeasca pe ambele parti.Se scot pe servetele absorbante.


Chiftele de porc cu morcovi si cartofi se servesc simple,cu garnitura sau cu mujdei de usturoi.

 

TIPS-URI

1

poti sa pui putin ulei in palma inainte de a face chiftelutele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu morcovi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

vergi 1

16.08.2011, 00:33

bune si eu mai pun din cand in cand morcovi

marcela1979 1

16.08.2011, 10:28

multumesc fetelor pr comentarii si aprecieri

divainbucatarie 1

16.08.2011, 13:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Snitele rulate cu sunca si mozzarella