Tarta cu ceapa rosie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 2137 vizualizari

 

eu ador ceapa rosie si asa facuta e si mai dulce

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • aproximativ 600 g faina
  • 2 linguri vin alb
  • 40 g unt
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de salvie
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de trufe albe
  • cimbru Kotanyi
  • Rasnita piper cu lamaie
  • rozamrin Kotanyi
  • pt.umplutura :
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g cascaval razuit
  • 2 linguri suc de rosii/bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa rosie:

Se framanta un aluat la rece din ingredinetele mentionate.Se intinde o foaie pe o tava dreptunghiulara si pe margine se fac mici rotocoale din bentite de aluat pe care le invartim ca o cochilie de melc.Se lipesc usor presand cu degetele.Se unge cu bulionul, se presara cu verdeturi deasupra si se coace 10 minute asa, apoi se adauga casavalul razuit si ceapa rosie pestisori.Se lasa sa se rumeneasaca bine.Este delicioasa!


Ceapa rosie este usor dulce si culoarea ei e minunata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bunica 1

01.03.2011, 21:13

O altefel de tarta , care este foarte buna !

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:01

Si eu sunt fan-ceapa rosie
e mai prietenoas la gust pt stomac

epurasha2bb 1

04.03.2011, 14:06

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernite picante de cartofi