Aperitiv budinca de dovlecei cu branza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2017 | 3291 vizualizari

 

Aperitiv uşor, gustos şi rapid de făcut!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g brânză telemea
  • 1 legătură de mărar
  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 2 ciuperci mari champignon
  • piper
  • 1 ou + 2 linguri smântână + 1 linguriţă pastă de tomate pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu branza:

Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.


Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după gust.


Se omogenizează compoziţia, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.


Se unge cu oul bătut cu pasta de tomate şi smântâna.


Se coace cam 30 – 40 de minute, la foc mic.


Se porţionează când s-a răcit.


Se poate servi ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi şi mărar.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Camelya 1

13.06.2017, 11:33

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:00

Ce bine arata!

kytz 1

02.07.2017, 12:20

Ce aperitiv buuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci