Chiftele de porumb

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 3409 vizualizari

 

by Martha Stewart

 

INGREDIENTE

  • 500 g boabe de porumb (eu am folosit porumb conservat in casa, am primit cateva borcane de la cineva)
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 si 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porumb:

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile batute spuma.

Se ia cu lingura din compozitie si se toarna in tigaie, prajindu-se chiftelele pe ambele parti in ulei incins.
Se scot pe servetele care sa absoarba surplusul de ulei.

Foarte bune, nesperat de bune.

TIPS-URI

1

Martha zice ca-s excelente la micul dejun, cu sirop de artar si ceva bacon...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Xandrinne 1

22.08.2011, 15:34

Pe mine m-au surprins placut

naomy 1

24.08.2011, 16:56

interesant, trebuie sa fie bune

Panacris 1

24.08.2020, 18:10

Interesant si de probat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume