Chiftele de porumb

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 3295 vizualizari

 

by Martha Stewart

 

INGREDIENTE

  • 500 g boabe de porumb (eu am folosit porumb conservat in casa, am primit cateva borcane de la cineva)
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 si 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porumb:

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile batute spuma.

Se ia cu lingura din compozitie si se toarna in tigaie, prajindu-se chiftelele pe ambele parti in ulei incins.
Se scot pe servetele care sa absoarba surplusul de ulei.

Foarte bune, nesperat de bune.

TIPS-URI

1

Martha zice ca-s excelente la micul dejun, cu sirop de artar si ceva bacon...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Xandrinne 1

22.08.2011, 15:34

Pe mine m-au surprins placut

naomy 1

24.08.2011, 16:56

interesant, trebuie sa fie bune

Panacris 1

24.08.2020, 18:10

Interesant si de probat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu ciuperci, porumb si cas