Chiftele din carne de miel

de Rahela Velicu in Oaie, 17 Mai 2021 | 3446 vizualizari

 

Retete pascale

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel
  • 2 cepe medii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de miel:

Mai intai taiem cubulete carnea de miel si o tocam la masina de tocat sau in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul verde.

Adaugam sare, piper si oregano si amestecam.

Formam chiftele mai mari ( se vor restrange foarte mult in timpul gatirii) de forma micilor si le punem intr-un vas de yenna. Nu este nevoie sa mai adaugam ulei caci isi vor lasa multa grasime acestea. Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade si le lasam 35-40 de minute sau pana cand se rumenesc frumos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de miel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Miel la proțap