Chiftele din naut

de T I M E A in Mancaruri de legume, 25 Apr 2015 | 2962 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de chiftelele clasice din carne, eu va propun sa incercati si varianta cu naut. Chiftele din naut amestecate cu alte legume si invelite in crusta de susan si pesmet, suna bine, nu? Si le putem praji si in ulei dar si in cuptor pentru o varianta mai sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g naut fiert marca Sun Food folosesc eu
  • 1 ardei mic verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 rosii cherry
  • 3 catei de usturoi
  • 150 g porumb dulce fiert
  • un pic de sare
  • un pic de piper
  • 1/4 lingurita pudra de chimen
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • Pesmet si susan pentru tavlit chiftelele
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din naut:

Se fac foarte usor, mai intai nautul fiert strecurat si spalat se pasează (în robot / blender) apoi intr-un bol amstecam nautul cu legumele tocate marunte, porumbul, condimentele, ouale si pesmetul.

Intr-o farfurie punem semintele de susan ( unele chiftele le-am facut doar cu susan, apoi am adaugat si pesmet). Luam cate o lingurita din compozitie si formam cu mana bilute pe care le tavalim prin susan/pesmet apoi le prajim in ulei incins.

Scoatem chiftelele din naut pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim chiftelele cu o salata de rosii si avem un pranz sau o cina usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

26.04.2015, 16:15

Cred ca-s tare bune!

Sandie 1

27.04.2015, 18:24

Se pot coace in cuptor in loc de prajit ?

Micutza Luana 1

27.04.2015, 19:43

nu am incercat dar arata asa de bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de conopida cu soia