Chiftele din sunca fiarta

de daniastefania in Porc, 10 Mai 2016 | 462 vizualizari

 

Daca nu stiti ce sa faceti cu sunca de porc fiarta ramasa de la Pasti, va dau o idee rapida si foarte buna! Sa faceti niste chiftele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sunca de porc fiarta
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • 5 felii paine
  • Piper
  • 1 lingura lapte
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din sunca fiarta:

Aluatul de chiftele se pregateste foarte rapid. Avem nevoie de un robot de bucatarie. Inmuiem painea in putina apa si o stoarcem bine. O punem in robot alaturi de restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Pornim robotul si trebuie sa obtinem o pasta omogena. Cu mana formam chiftelele. Puteti sa le dati o forma rotunda sau mai aplatizate, cum am facut eu. Punem intr-o tigaie ulei si cand s-a incins punem chiftelele. Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci. Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Nu adaugam sare in compozitia de chiftele, sunca e suficient de sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din sunca fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

marcela1979 1

11.05.2016, 13:13

noiinbucatarie 1

11.05.2016, 18:12

MotanLaOale 1

12.05.2016, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spata de porc in sos