Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca nu stiti ce sa faceti cu sunca de porc fiarta ramasa de la Pasti, va dau o idee rapida si foarte buna! Sa faceti niste chiftele.
Aluatul de chiftele se pregateste foarte rapid. Avem nevoie de un robot de bucatarie. Inmuiem painea in putina apa si o stoarcem bine. O punem in robot alaturi de restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Pornim robotul si trebuie sa obtinem o pasta omogena. Cu mana formam chiftelele. Puteti sa le dati o forma rotunda sau mai aplatizate, cum am facut eu. Punem intr-o tigaie ulei si cand s-a incins punem chiftelele. Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci. Pofta mare!
1
Nu adaugam sare in compozitia de chiftele, sunca e suficient de sarata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult