Chiftele (hamburger) din cartofi

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 23 Feb 2014 | 3657 vizualizari

 

Sunt zile in care ma trezesc cu un dor nebun dupa copilarie, mai ales dupa retetele mamei mele. Nu exista o zi, in care sa ne lase sa plecam la scoala fara sa mancam ceva si sa bem ceva fierbinte. Aceasta reteta este una dintre preferatele mele din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 2-3 oua
  • 6 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • ulei pentru prajit (eu prajesc si fara ulei in tigaie teflon)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele (hamburger) din cartofi:

Curatam si spalam cartofii cruzi, dam pe razatoare si lasam la scurs, sa nu ramana nici un pic de zeama. Intre timp zdrobim usturoiul, batem ouale si tocam verdeata. Dupa ce s-au scurs cartofii se amesteca cu ouale batute, verdeata, usturoiul si condimentele dupa gust. Formati cu mana chiftele in forma plata, se coc la foc mic in ulei fierbinte (sau in tigaie teflon, fara ulei).


 

TIPS-URI

1

daca doriti sa inlocuiti ouale, se adauga faina in compozitie si devine mancare de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele (hamburger) din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

24.02.2014, 10:06

va pup

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

bune

diaconta 1

26.02.2014, 18:45

Si mie-mi plac,dar le mai aman un pic pana ma incadrez din nou intr-un tipar decent

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de legume